SVERIGE Arnt Sigurd Christensen vant klassen med 187 poeng av 200 treff. Han kjempet en hard kamp med Jonas Grimestad som ende på 2. plass med 183 poeng, og med sin bror Jan Erik Christensen på 3.plass med 179 poeng.

Foran søndagens omganger lå Arnt Sigurd på 3. plass etter Jonas og Jan Erik, men det hadde han bestemt seg for skulle endres på hvis forholdene og formen var medgjørlig. Karlstad skytebane er kjent for å være en vanskelig bane å skyte på, så prestasjonene fra alle juniorene er meget bra.

Svein Arild Christensen som også representerer Lindesnes JFF (13 år) kom på 5. plass med 162 poeng. Kun slått av svenske Albin Stensson med 166 poeng.

Jonas Grimestad til venstre, Arnt Sigurd Christensen i midten og Jan Erik Christensen til høyre på bildet. Foto: Privat

I dameklassen klarte Jette Marie Grimestad Buksholt å sikre seg 3.plassen i en skarp konkurranse. Både Jette Marie og Jonas skal neste helg delta i Landskampen, som er et skandinavisk mesterskap i grenen Nordisk Trap.

Mange landslagsskyttere bruker stevnet Solatreffen som oppladning til Landskampen, og beskriver Solatreffen som det største stevnet i Norden utenom Landskampen. I år ble stevnet arrangert for 33 gang. Totalt deltok 137 skyttere i årets stevne i Sverige og Arnt Sigurd fikk totalt 7.plass med sine 187 poeng. Knut Ivar Larsen fra Norge vant stevnet med 197 poeng. Det er en svært god prestasjon.

Innsendt av Anita Christensen