Klare til dyst:Skalldyrgeneral «Jallis Eriksen» og natteravnskoordinator Trine Merete Vasby håper folk bretter opp ermene og stiller opp til dugnad på festivalen.

Etterlyser flere natteravner

Publisert: Publisert:
 • Petter Emil Wikøren
Denne artikkelen er over seks år gammel

MANDAL: De siste årene har de karakteristiske gule vestene preget bybildet under Skalldyrfestivalen på nattetid. Selv om det er blitt en familiefestival, er det nok av publikum som blir igjen i sentrum etter mørkets frambrudd. For å unngå bråk og slagsmål, og for å trygge publikum, har kommunen fullt fokus på å ha nok Natteravner.

– Natteravnopplegget er et samarbeid mellom festivalen, kommunen og restaurantbransjen, forteller Trine Vasby, koordinator for Natteravnene i Mandal kommune.

– Det har vist seg som et meget vellykket opplegg, og vi får svært mange henvendelser fra folk som vil være med og hjelpe, sier Vasby.

Hun sier hvem som helst kan melde seg til tjeneste, så lenge man er voksen. Natteravnene går alltid i grupper på tre personer, og i festivalhelgen kan inntil 15 ravner være i aksjon.

– Natteravnene får et festivalpass som takk for innsatsen, samt et måltid under vakten. Vi håper det er med på å lokke folk til tjeneste. Interesserte kan melde seg hos tjenestetorget eller kommunens sentralbord, sier Vasby.

Publisert:

Flere artikler

 1. NYHETER

  Trenger flere natteravner

 2. NYHETER

  Etterlyser natteravner til Skalldyrfestivalen

 3. NYHETER

  Etterlyser flere natteravner

 4. NYHETER

  Trenger flere natteravner til Skalldyren

 5. NYHETER

  Har plass til flere Natteravner

 6. NYHETER

  Vil ha natteravnhjelp