Gjensyn med bilder fra høsten 1998

  • Da elgjakta startet i 1998 sto tre generasjoner Engeland klare til å jakte på skogens konge på Mersland i Lindesnes. Familien hadde lange tradisjoner med jakt. Odd Gunstein Engeland (til venstre) står klar med rifla. På steinen bak sitter (f.v.) Gunn Bente Engeland (12) som var jager, og Anne Merethe Engeland (7) som skulle sitte på post for første gang. Hun gledet seg til å være med pappa, bestefar, søsken og onkler i skogen. Foran står Bjørg Turid Engeland (14) som også skulle jage, men som allerede gledet seg til selv å kunne skyte elg om to år. Hun hadde vært med i Rauksland jaktlag siden hun gikk i første klasse. Til høyre står Harald Engeland som hadde jaktet elg siden 1954, og som så fram til at hele slekta også fra Oslo og Jæren skulle samles til jakt. – Dette skaper samhold på tvers av generasjonene, sa han. Rauksland jaktlag hadde en kvote på 11 dyr. FOTO: Lindesnes arkiv
Ubegrenset digital tilgang
til alt innhold på l-a.no
Prøv oss i 1 mnd for 1 krone

eller

  • Papiravis + Digital

  • Kun 9.96,- per dag
  • Papiravisen + ubegrenset digital tilgang til l-a.no
    Månedsabonnement 349,-/mnd
  • Bestill

Dette får du inkludert i abonnementet ditt

Familien deler abonnementet

Alle abonnenter kan dele sin digitale tilgang med 1 person i samme husstand. Det vil si at alle i familien/husstanden får tilgang til vårt eksklusive redaksjonelle innhold og tjenester.

Familie
eAvis

eAvis

eAvisen er en digital utgave av papiravisen. I tillegg til dagens rykende ferske avis, kan du også finne tidligere utgave i arkivet. eAvis er tilgjengelig på PC/Mac, lesebrett eller smarttelefon.