OSLO Spangereid-mannen som går under artistnavnet BODIN har vært i dialog med plateselskapet siden i sommer, og forteller at det var nokså tilfeldig hvordan det hele kom til.

– Det var gjennom en kompis av meg som også hadde blitt signert av selskapet. Tilfeldigvis viste jeg noen demoer jeg hadde laget i sommer. Han likte det veldig godt, og var gira på å få meg inn i stallen. Etter det har det vært møter og forhandlinger, og så kom vi til enighet i går. Det er egentlig helt topp for min del, sier Bodin.

– Dette var drømmen

Platekontrakten betyr at popartisten nå mer eller mindre utelukkende kan fokusere på musikken.

– Det er en vanlig platekontrakt. Det blir ikke noe album, men jeg kommer til å slippe singler jevnt og trutt. Det er sånn det har blitt i musikkbransjen. Planen er at første singel skal komme ut i løpet av høsten, sier han.

– Hva betyr dette for deg som artist?

– Det betyr mye for min del. Dette var drømmen, og nå kan jeg fokusere mer på å skrive og spille. De kommer til å gjøre det meste for meg utenom å lage musikken, og jeg trengte noe sånn, sier Bodin.

– Det har også mye å si økonomisk. Det er en god avtale for begge parter. Nå slipper jeg å gå ut med penger fra egen lomme for å finansiere alt. Det hjelper mye, sier han.

LES OGSÅ:

LES OGSÅ:

Første popmusiker i selskapet

Bodin forteller at Oslo Records anses for å være et godt plateselskap. Ifølge selskapets hjemmesider satser de mye mot hip hop, r&b, funk, jazz og electronisk musikk, men Bodin tror at de nå vil satse mer mot poppen.

– Jeg er første popmusikeren i selskapet. Det blir sykt gøy, og jeg gleder meg. Det er kule folk som har et godt rykte på seg, sier han.

Oslo Records kan blant annet skilte med artister som Oral Bee, Kappekoff og Sushi X Kobe, og nå er Bodin nyeste medlem i stallen.

Mye i studio

Platekontrakten kommer til å medføre mer jobbing med det Bodin liker aller best. Han er nå inne i siste året på musikklinja på Westerdals høyskole i Oslo, og med en del studiefri blir det mer studiotid.

– Planen nå er å jobbe som bare juling, få ferdig en del sanger, og få det ut så snart de er ferdige. I tillegg til mye planlegging og markedsføring. Jeg har én sang ferdig nå, og er i studio mye for å få ferdig masse sanger.