På Skalldyrfestivalen i 1997

  • 6 på Skalldyrfestivalen 1997: Lindesnes spurte seks på personer som deltok på Skalldyrfestivalen 1997 hva de syntes. På bildene fra venstre: Søstrene Irene (9) og Torunn Westbye Johannessen (6) fra Mandal syntes Skalldyfestivalen var morsom, og kåret underholdningen med Smurfene som beste sceneinnslag. Kari Glesne (14) fra Marnardal syntes festivalen var bra, men at det var lite å finne i butikkene. På den andre siden var maten god. Søsknene Malene (10) og Hans Fredrik (7) Vatnedal fra Holum stortrivdes på festivalen. Malene hadde kjøpt Spice Girl klær som hun skulle bruke på skolen, mens Hans Fredrik hadde kjøpt masse popkorn. Lydtekniker Rune Enoksen fra Mandal syntes det var morsomt at trekkspillklubben tok helt av, og syntes ellers det var mye bra musikk fra blåseinstrumenter, med unntak av trompet. Anne Kristin Flystvedt (17) fra Mandal jobbet som billettselger på tivoli, og hadde en svært morsom og travel sommerjobb, selv om hun gjerne skulle hatt tid til å prøve «Flyende teppe». FOTO:
Ubegrenset digital tilgang
til alt innhold på l-a.no
Prøv oss i 1 mnd for 1 krone

eller

  • Papiravis + Digital

  • Kun 9.96,- per dag
  • Papiravisen + ubegrenset digital tilgang til l-a.no
    Månedsabonnement 299,-/mnd
  • Bestill

Dette får du inkludert i abonnementet ditt

Familien deler abonnementet

Alle abonnenter kan dele sin digitale tilgang med 1 person i samme husstand. Det vil si at alle i familien/husstanden får tilgang til vårt eksklusive redaksjonelle innhold og tjenester.

Familie
eAvis

eAvis

eAvisen er en digital utgave av papiravisen. I tillegg til dagens rykende ferske avis, kan du også finne tidligere utgave i arkivet. eAvis er tilgjengelig på PC/Mac, lesebrett eller smarttelefon.