Fullt hus: Kjempegod stemning og mye danseglede da trekkspillklubben drog i gang på Gran Canaria.
Honolulu: Godt gammeldags honolulushow på melodien Paloma Blanca (Hvit due) i riktige omgivelser på Gran Canaria med fra venstre Olav Risdal fra Evje og videre Edvard Syvertsen fra Hidra, Egil Nylund fra Sandnes, Mary Janet Jomås fra Åmli og Knut Kristiansen fra Songdalen
På scenen: Fra venstre Lance Tørressen, som leder an i fugledansen og videre Stephen Pride og Kikki Eikaas Try under showet i Pino Seco.
Fullt hus: Kjempegod stemning og mye danseglede da trekkspillklubben dro i gang på Gran Canaria.
Fullt hus: Kjempegod stemning og mye danseglede da trekkspillklubben dro i gang på Gran Canaria.
Fullt hus: Kjempegod stemning og mye danseglede da trekkspillklubben dro i gang på Gran Canaria.
Fullt hus: Kjempegod stemning og mye danseglede da trekkspillklubben dro i gang på Gran Canaria.

SPANIA Det var på scenen i Pino Seco amfiet i Arguineguin det skjedde. Den lille hundevalpen Bonzo tok seg inn på scenen mellom beina på vakter og trekkspillere, helt fram på scenekanten foran øynene på 1100 mennesker, som hadde møtt fram på showet til LTK på Gran Canaria nå nylig. Bonzo tok den seg god tid og speidet ut over folkehavet med 33 trekkspillere i ryggen.

Et koselig, populært og uventa innslag som trekkspillklubben fulgte opp i kjent stil med den ene gode melodien etter den andre og sprudlende showinnslag til alles fornøyelse og stor applaus.

– Vi vil takke hele orkesteret for en flott konsert. Dere får bare melde fra om dere vil ha en ny tur til Gran Canaria, så er vi igjen klar for å arrangere konsert med dere, uttalte lederen av Norskeklubben på Gran Canaria, Einar Andersen.

For øvrig stod også Arguineguin kommune bak arrangementet ved å sørge for ferdig rigget amfi for publikum. Inntektene fra showet gikk til trengende på øya.

Både Lindesnes Trekkspillklubb og Ridal Touring, som stod bak 10 dagers turen til øya var også meget godt fornøyd.

Ikke bare nordmenn

10 dager med bading, soling, turer, fornøyelse, avslapping og god og dansbar musikk fra trekkspillklubben enten det foregikk i hotellets store diskotek med plass til 400 eller i poolbaren med plass til et lignende antall.

Det ble også tid til å lage 6 nye musikkvideoer med LTK, som vil komme ut i ei samling med over 20 melodier, som vi skal ha ut i februar. Frode Vesta var med som filmfotograf og med Rolf A. Eikaas som regissør.

– Veldig hyggelig å oppleve den positive responsen vi får fra de vi har med oss og fra alle de utenlandske gjestene som bor på hotellet, bl.a. tyskere, dansker, engelskmenn og skotter. Hotellet har jo rundt 1000 gjester og det er jo helt fullt, så det er jo langt i fra bare nordmenn som vi har underholdt kveld etter kveld, uttalte musikalsk leder i LTK, Arne Vigeland.

Neste show med Lindesnes Trekkspillklubb blir i Flekkefjords nye kulturhus Spira, onsdag 16. november. Også her vil klubben spille for fullt hus.

Musikkvideo ved bassengkanten

Det ble kjempestemning da LTK en ettermiddag dro i gang med musikkvideoinnspilling på hotellet Dunas Mirador ved bassengkanten i Mas Palomas. Melodien klubben hadde valgt var Paloma Blanca (hvit due) av George Baker. Arne Vigeland hadde nylig vært i studio og spilt og sunget inn melodien med norsk tekst før avreise til Gran Canaria. Med seg ved bassengkanten hadde han en gruppe musikere fra trekkspillklubben. Klubbens gamle honolulushow ble hentet fram og gjester kledde seg ut.

Ny videosamling med 21 melodier av musikere i Lindesnes Trekkspillklubb vil foreligge i februar mars 2017. Atti Eikaas