• Nyheter
  • Kultur
  • Sport
  • Meninger
  • Kontakt oss
  • Nett-tv
  • Søk

Velg mørkt eller lyst utseende på avisen:

Kultur →

Grill sjømaten med enkle grep

Sjømat blir tradisjonelt kokt eller dampet, men det er ingenting i veien for at samme råvarer kan bli en delikatesse på grillen. Matblogger Tom Christian Sætrang Olsen har laget enkle retter alle kan lage.

foto
Matblogger Tom Christian Sætrang Olsen, her i ferd med å dele en hummer. Foto: Petter Emil Wikøren
Petter Emil Wikøren
Oppdatert: onsdag 6. august 2014 kl. 19:58
Artikkelen er mer enn åtte år gammel
Publisert: onsdag 6. august 2014 kl. 19:58 Oppdatert: onsdag 6. august 2014 kl. 19:58
Del denne artikkelen på Facebook Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
Ansvarlig redaktør
Siri Wichne Pedersen
Sentralbord
38 27 10 00
Redaksjon
redaksjon@l-a.no
Annonser
annonse@l-a.no
Abonnement
abonnement@l-a.no

Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. Vi er en del av Polaris Media.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.