Nyhetsbildet har i lang tid vært dominert av krig og voldshandlinger. Vi rystes over Russlands invasjon av Ukraina og Israels bestialske framferd i Palestina. Dessverre er bildet langt større – brødre og søstre lever og lider under umenneskelige og udemokratiske forhold i mange av verdens land.

Rødt og Sosialistisk Venstreparti i Lindesnes har i år valgt å gi sin oppmerksomhet til Norsk Folkehjelp, fagbevegelsens humanitære solidaritetsorganisasjon – og deres 1. mai-aksjon «Vi står sammen med folk i Palestina»

I Gaza har folk levd under nærmest konstant bombing siden 7. oktober, og på Vestbredden har de systematiske overgrepene og den vilkårlige volden forverret seg kraftig. Mangelen på mat og medisinsk hjelp er prekær. De grusomme lidelsene det palestinske folket utsettes for er en fortsettelse av en 75 år lang menneskeskap tragedie.

Verden og Norge kan gjøre mer for å stoppe krigshandlingene! Vår solidaritet med palestinerne trengs mer enn noensinne. Støtt opp om Norsk Folkehjelps 1. mai aksjon du også!

God 1. mai!

Eva Hinlo,

Lindesnes SV

Petter Thilesen,

Rødt Lindesnes

Vi rystes over Russlands invasjon av Ukraina og Israels bestialske framferd i Palestina.