Debattinnlegg

Jeg vil ha trygg skolevei hvor man kan sykle og gå til skolen hvor man ikke trenger å være redd for bilene. På Møllsletta er det veldig mange biler som kjører fort. Noen kjører veldig fort, og noen kjører litt seinere. Det er veldig mange som kjører forbi, og jeg synes det er skummelt og ikke trygt for meg og mine venner.

Jeg ønsker å få en trygg sykkelvei som gjør det bedre for oss som bor på Møllsletta, og at alle kan blir trygge og sykle til skolen ute å være redde.

Jeg er egentlig veldig glad i å sykle og har veldig lyst å sykle til skolen, men jeg er redd for å sykle langs Møllsletta. Jeg har lyst til at flere skal sykle, men da må det blir sykkelsti og trygt å sykle langs veien for alle.

Vi har en gammel postvei som jeg vil gjerne vil at skal pusses opp fordi at det kan bli bedre alternativ for oss som må sykle og gå. Så synes jeg det er veldig skummelt med flere kryss til skolen. Postveien kan løse at det blir tryggere, flere kan sykle og da tørr flere barn og sykle for å treffe venner.

Alma Ovidia Ekeland Nøding 10 år