– Vi har fått påmeldinger til nesten alle kursene, men har plass til flere. Første kurset starter på fredag, det er digitale fortellinger med Trond Arntzen. Der er det noen få plasser ledig og fremdeles mulig å melde seg på, sier kulturkonsulent i Songdalen kommune, Ane Andersen Seljeseth.

Inviterer til gratiskurs på biblioteket Har du en historie du har lyst til å dele, lære hvordan du kan kommunisere den gjennom tekst, fortelling eller tegning, da er stedet Songdalen bibliotek. Fredag starter første kurset hvor Trond Arntzen holde kurs i Digitale fortellinger. Det blir også kurs med Akil Holm om låtskriving, Olav Grendstad lærer bort hvordan en revytekst kan skrives. Det blir skrivekurs med Bjørg Øygarden og Birgitt Kleivset hjelper med å komme i gang med blogg. For den som liker bedre å tegne enn å skrive er det kurs med Raymond Haugland Mathias Dønnestad og Kenneth Iversen.

Det kreves ingen forkunnskaper, kun at en er over 13 år og har lyst. Kursene er for ungdom. Regelen første mann til mølla gjelder, så høres dette fristende ut, ta kontakt med Songdalen bibliotek

Kursene foregår stort sett lørdager. Se hjemmesiden til Songdalen bibliotek for mer info

Kursene er et samarbeid mellom Songdalen bibliotek og Kulturetaten i Songdalen kommune.