Gullfjæren ble arrangert i Oslo og er årets interiørevent der det kåres Norges viktigste Influencere innen interiør på Instagram.

Totalt 13 priser ble delt ut. Det var fire finalister i hver kategori, og Ann Ingrid Fuglestveit var finalist i kategorien Årets kjøkken sammen med tre andre. Det er de fire bildene med flest likes i hver kategori ble finalister. Det er en utvalgt jury som deretter bestemmer hvem vinneren i hver kategori blir, og det var Fuglestveit sitt kjøkken som var favoritt blant dem.

– Jeg syntes det var veldig uventende å vinne, men det var veldig gøy og stas. Dette er en instagram konkurranse, så det finnes jo uendelig med nydelige kjøkken ute i Norges land, som sikkert går mitt kjøkken en høy gang, men nå er det sånn at jeg er litt på instagram og synes det er gøy, så da er det hyggelig med denne utmerkelsen, skriver Fuglestveit til bsnett, og fortsetter:

– Det var en flott dag inne i Oslo og det var gøy å møte mange av menneskene bak kontoene jeg følger. Det var inspirerende foredrag og god underholdning. Jeg var heldig å vant mange flotte premier, nesten for mange å nevne, men det var kunst, smykker, gavekort og interiørartikler av ulike slag, forteller Fuglestveit.