Dette er en nyskapning som klubben håper blir vellykket både på og uten for banen. – Vi hadde håpet på 6 lag, men tilslutt endte vi med 5 lag, noe som gjør at alle lagene minst får spille fire kamper a’ 2 x 30 minutter i løpet av helga. Utenom arrangørens eget lag så deltar Fløy, Lyngdal, Flekkefjord og Nærbø fra Jæren. Fredag kveld starter turneringen når Søgne møter Fløy som hører til i 3. divisjon. I løpet av lørdag blir det spilt kamper fra kl 10 på formiddagen til nærmere kl 21.30 på kvelden, mens søndagen er satt av til finalespill samt en damekamp hvor Søgne møter Birkenes.

Satser på både godt vær og kiosksalg

Arrangøren håper at helgens turnerings skal gi utbytte både sportslig og økonomisk. – Sportslig så håper vi på gode svar på hvor vi står i forhold til lag som normalt ligger på omtrent samme nivå som oss. Selvfølgelig blir det tøft å spille så mange kamper, men med hele spillerstallen på plass bør det gå greit. Vi er også spent på hvordan været blir, det er meldt kaldt vær så vi for håpe at vi blir forskånet for nedbør, i hvert fall i form av snø. I tillegg til å spille kamper må spillerne bidra med hjelp til kiosksalg enten selv eller ved å skaffe medhjelpere. Vi håper at kiosksalg og påmeldingsavgift skal gi oss overskudd, som går direkte til laget, forteller oppmann Rolf Velle som har flere fingre med i arrangementet.

Håper på flere tilskuere

Arrangøren håper at flere tilskuere tar tur opp for å se lokale fotballspillere i aksjon en måned før seriestart. For hjemmefansen som tar turen opp på Toyotabanen kan det muligheter til å få svar på følgende spørsmål: Er venstrefoten til Ditlef Ueland fortsatt blant Sørlandets beste, hvem kommer til å spille i midtforsvaret og har Jarle Rogstad endelig funnet ut hvor målet står ?