– Det blir en høyest moderne elektrobutikk med alt utvalg man trenger. Det blir prising direkte opp mot nett, slik at kunden får de billigste prisene tilgjengelige, sier Nyhagen om den nye butikken på 450 kvadratmeter.

Da Budstikka var innom butikken og sniktittet mandag var alt nesten klart. Men for å komme dit har det vært lange arbeidsdager for de ansatte de siste ukene.

– Vi har jobbet i nesten tre uker rundt tolv timer om dagen. Noen ganger mer enn det. Dette for å få det hundre prosent til åpning, sier Nyhagen.

– Det blir utrolig spennende å se hvordan folk mottar butikken. Jeg tror den blir godt mottatt. Jeg vet at folk er nygjerrige og at det har vært en del innom Rema 1000 og spurt når vi åpner, forteller Nyhagen videre.

– Det blir den fineste butikken på Sørlandet, mener butikksjefen.

Nyhagen har selv vært med å åpnet flere Expert butikker tidligere. Han har flere års erfaring fra Expert i Sørlandsparken. Med seg til oppstarten har han også med seg to medarbeide som har det samme. De har også ansatt fem ekstrahjelper. Tre av dem er fra Søgne.

Sunt med konkurranse

På spørsmålet om hvorfor de valgte å åpne Expert på Tangvall igjen, svarer han:

– Det er nok en kombinasjon av at man visste at det ble en Euronics-butikk her og at folk i Søgne trenger en topp moderne elektrobutikk.

Han tror ikke det er noen hindring at det er to elektrobutikker på Tangvall.

– Jeg synes det er sunt med konkurranse. Det spisser begge butikkene. Man må være på tå hev og følge med på hva de andre holder på med. Det er jo også bra for folk i Søgne at de har to valg, sier Nyhagen.

Slippe å kjøre til Sørlandsparken

Om butikken vil trekke folk langveisfra er han ikke sikker på.

– Det blir nok flest kunder fra Søgne og Songdalen, sier Nyhagen og henviser til at kjeden er til stede i andre byer langs kysten.

– At folk i Søgne får det de trenger her og slipper å kjøre til Sørlandsparken er målet, avslutter Nyhagen.