Andrè Hansen (12) fra Øygardsheia stakk av med sølvet. Mens Juliette Vadseth (13) fikk bronse i kata i sin klasse.

Aldersgrensen for å delta på kampen om medaljene er 12 år. Noah hadde akkurat rukket å fylle 12 år.

- Jeg har grudd meg veldig, og gledet meg litt, sier Noah, som har trent karate i to og et halvt år, og som altså fikk full klaff på første medaljeforsøk.

Første stevne

Karateklubben Sør, som består av barn, ungdom og voksne fra Søgne og Songdalen, hadde åtte utøvere med på stevnet dette året. I tillegg stilte klubben med tre dommere. Benjamin Tysnes (10) og Marius Strædet Nilsen (10) deltok på sitt første stevne. Barn under 12 år får deltakermedalje, og verdifull stevneerfaring, til den dagen de fyller 12 og kan kjempe om medaljene. Marius gikk både kata og kamp (kumite), men konkluderte med at han nok synes kata er gøyest. Han forteller at han stilte opp fordi karate er gøy og fordi han ville prøve et stevne.

- Gøy likevel

KKSør stilte med et lag i lagkatakonkurransen dette året. Her var det åpen klasse, noe som betydde at de tre utøverne Rebecca Larsen (13), Karen Stie Borøy (13), og Juliette Vadseth (13), med henholdsvis lilla, grønt og grønt belte, konkurrerte mot høyt graderte utøvere, helt opp til svart belte av 2.Dan. Det ble derfor ingen medalje på de tre, men de fikk skryt av hovedtrener Terje Andersen for innsatsen og gjennomføringen. - Det var jo klart at dette kunne vi ikke vinne. Men det var gøy likevel! sier Rebecca. De tre har fått smaken på lagkata, og planlegger å stille opp igjen på vårens regionstevne, som går av stabelen i Mandal i.april.

Lørdagens Shorin Ryu-stevne hadde karateutøvere fra seks forskjellige karateklubber på Sørlandet, alle innen samme stilart. Det var Vågsbygd Karateklubb som også i år sto for de gjæveste prestasjonene, med stor medaljefangst og beste"manns"prisen på både herre- og damesiden.