Klokken 22.52 torsdag kveld fikk politiet inn melding om en eksplosjonsartet brann i området mellom Skarvøya og Ny-Hellesund. Opplysningene gjorde at man antok det var et fartøy der. Folk strømmet til for å hjelpe. Det viste seg at det var en flåteliknende gjenstand som det var satt fyr på. Ungdom som hadde vært på stedet var forsvunnet.

- Uhørt. Det skremmer folk som er på sjøen, er uttalelsen fra lensmannskontoret som har lite til overs for sånne fantestreker.

En båt som ble stjålet fra Mandal 24/7 er hensatt på Simonsholmen. Usikkert hvilken båttype, men det er notert Amt 200 DC med 150 hesters Honda-motor. Politibåten tauet båten inn til Vaglen der den ble overlevert sin rettmessige eier, melder lensmannskontoret.

I det hele tatt har det vært en del aktiviteter langs kysten på strekningen Mandal - Randesund med stjeling og andre forhold som politiet jobber med å få kontroll på.

-Det bekymrer oss, sier Thorsen.

Like over midnatt ble det funnet en hjelm og en moped ved kalkhaugane på gamle E-18. Alt i orden med mopeden. Eier kontaktet. Vedkommende kan hente vognkortet på politivakta i Kristiansand.

Kvart på 6 i morges ble det meldt om et tre som stakk ut i vegkanten ved Lohnelier. Vegtrafikksentralen ble varslet og fikk ordnet opp i saken.

På Veddertoppen har det kommet inn melding om ei plagsom bikkje. Politiet har ikke vært på stedet.