AGDER Det har i natt vært mye folk ute i alle byene i hele distriktet i en av årets livligste helger. Politet har rykket ut til en del meldinger om ordensfortyrrelser og festbråk, men det har stort sett vært god stemning og ingen alvorlige hendelser

GRIMSTAD Melding om trafikkulykke. Enslig kjøretøy av veien. Nødetatene på stedet. De involverte er oppgående.

MANDAL Politiet i Mandal kommer over en slåsskamp i Bryggegata, en person blør fra hodet. Patruljen avhører vitner på stedet, og en person blir anmeldt for kroppskrenkelse.

TVEDESTRAND Politibåten i Østre Agder har vært i Tvedestrand og kontrollert 59 båter. Hele 5 båtførere anmeldt for kjøring i påvirket tilstand, ett forelegg for manglende redingsvest, ett forelegg for manglende lanterner.

KRISTIANSAND Politibåten i Midtre Agder har kontrollert 36 båter i skjærgården rundt Kristiansand i natt. 2 båtførere tatt for ruskjøring, 5 fikk forelegg for manglende redningsvest og 2 fikk forelegg for fartsovertredelse.

ARENDAL Melding om en båt som har kjørt inn i en privat brygge på Hisøy , og stikker av fra stedet. Politibåten i Arendal er i nærheten og finner båten i Nidelva. Føreren av båten er beruset, og blir fremstilt for blodprøve.

RYSSTAD Politiet rykker ut til Sylvgarden hotell på Rysstad. En svært beruset mann har gått løs på andre personer på stedet. Han blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

ARENDAL har hatt trafikkontroll med Malmbryggen /Peder Thommasons gate. 6 biler fikk forenklet forelegg for å ha kjørt mot innkjøringsforbud . En bilfører nektet å vedta forelegg, og ble anmeldt.