Øystein Tjomsland startet med tre hester på Forus travbane tirsdag 20.januar.Det endte med to seiere og en andreplass.

Teamet til Tjomsland har sendt denne meldingen etter Forusdagen var over:"Grude Eld var første stallhest ut denne tirsdagen på Forus. Sist han gjestet Forus var det orkan i kastene noe som ikke var tilfellet i dag. På en litt hard Forusbane (tatt årstiden i betraktning meget bra) fikk Grude Eld en grei start.Han overtok teten fra tyve meter tillegg, da det gjensto elleve hundre meter av løpet. Han fikk noen lengder med en gang og siden så det ble det veldig langt ned til resten. Grude Eld tok karrierens mest overlegne seier og det var hestens fjerde seier sålangt i karrieren."

Tjomsland startet også med Vestpol Faxen. Her endte det med en andreplass etter det som ble beskrevet som et flott løp over 2080 meter.

Magnums Sebastianstilte også til start denne tirsdagen og det meldes at han travet i fjerdepar utvendig i store deler av løpet. Runden igjen fra mål ble han forsert framover via tredjespor og det fløyt fint på nedover den siste bortre langsiden. Ned oppløpet galopperte lederhesten og da ble det veldig enkelt for Magnums Sebastian som tok en kontrollert seier.