Hellemyr stadion 4. divisjon fotball herrer. Vigør - Søgne, 1 - 4 (1–1).

Tre minutter ut i første omgang tok Vigør ledelsen 1 – 0 på sin eneste sjanse i løpet av kampen. Et kvarter ut i kampen utlignet Søgne til 1 – 1 ved Morten Dalene etter corner, fra da av var det bare et lag på banen og allerede et minutt senere tok Søgne ledelsen ved Stian Aamodt. Selv om Søgne styrte kampen og skapte flere målsjanser så ble det ikke scoret flere mål i første omgang.

Årets mål ?

Allerede etter tre minutters spill etter hvilen var Marcus Aamodt frempå og økte ledelsen til 3 – 1 etter meget godt angrepsspill. Etter en times spill punkterte Stian Aamodt kampen da han satt ballen i mål fra kort hold.

BB og årets mål: Martin Skaiaa til venstre var banens beste og Ole Asbjørn Liland med en scoring som er kandidat til årets mål. Foto: Frank Solås

Selv om Søgne byttet inn flere spillere etter 4 – 1 scoringene så fortsatte laget å leke med motstanderen resten av omgangen, dog måtte vi frem siste spilleminutt før neste Søgne-scoringen. Og for en scoring vi ble vitne til da Ole Asbjørn Liland fikk kjempetreff på et skudd som Vigør-målvaktene bare hørte susen av. En scoring som så absolutt bør være kandidat til årets mål.

Søgne-trener Thor Jostein Dyrnes var et eneste stort smil etter kampen.

– I dag var vi et kollektiv som løper over motstanderen og mitt innspill til overskrift er: Søgne lekte med Vigør.

Og sånn ble det. Med denne seieren har Søgne sikret seg sølvmedaljer i årets 4. divisjon og to runder før slutt har laget fortsatt en liten mulighet til å gå forbi serieleder Express på tabellen.

Straffebom: Jarle Rogstad satte straffen utenfor mål. Foto: Frank Solås
Scoret to mål: Stian Aamodt scoret to mål mot Vigør. Foto: Frank Solås