Årets båt: Vandrepokalen ”Årets båt”, som tildeles den båten som har gjort det best i løpet av året, gikk i år til Facit hvor Gøran og Øystein Spetland er skippere.

MANDAL: Mange var til stede for å få med seg seilerfest og premieutdeling for regattasesongen 2015 i seilforeningens lokaler på Lillebanken. Det ble en flott fest som ble holdt i skjøtene av leder og fest ansvarlig Ola Brunvold. Det ble vist video med spektakulære seilaser etter årets sesong. Etter tradisjonell mat med reker og god drikke ble premieutdelingen holdt av regattasjef Øystein Spetland og leder Ola Brunvold.

Mandal seilforening har dette året avviklet 7 regattaserier, bestående av i alt 21 seilaser for tur/hav seilere. Det deltok i alt 10 seilbåter i årets lokale seilaser. Etter solid seiling i alle tre tellende regattaer i årets Klubbmesterskap ble det en svært gledelig seier til båten Gone Sailing med skipper Trond Ausdal.

Vandrepokalen ”Årets båt”, som tildeles den båten som har gjort det best i løpet av året, gikk i år til Facit hvor Gøran og Øystein Spetland er skippere.

Mandal seilforening ga i år spesiell oppmerksomhet til Norgesmesterne Vidar Tregde og John Madsen for sin NM seier i Express tidligere i år. Etter flere år med gode plasseringer i NM og Nordiske mesterskap fikk de endelig stang inn og dro av sted med en etterlengtet seier. Dette er den klassen i Norge som for tiden har flest erfarne seilere, hvor også Kong Harald deltar med båten Fram XVII.