LINDESNES Brannvesenet Sør Mandal rykket ut til en trafikkulykke på E 39 ved Vigeland, melder Agder 110 klokken 13.57 mandag.

Ulykken har skjedd i bunnen av Fardalsbakken. Det var lange køer på stedet, og trafikken sto bom stille, men nå har det løst seg opp, og veien er helt åpen igjen, ifølge Lindesnes’ journalist på stedet.

En personbil har fått hjulet på utsiden av veikanten, og har truffet en fjellkant. Bilens bakende spratt tilbake bakenden i veibanen, og et vogntog like bak klarte ikke stoppe, og kjørte inn i personbilen, opplyser politiets innsatsleder på stedet.

Det er små skader på vogntoget, mens personbilen måtte fraktet vekk av bergingsbil. Politiet har avsluttet arbeidet på stedet, men oppretter sak på forholdet.

Det skal ikke være snakk om alvorlig personskade, ifølge politiets operasjonssentral.

Klokken 18.00 opplyser operasjonssentralen at det ikke er foretatt noen førerkortbeslag etter ulykken.

– Vi har ikke foretatt noen beslag. Det er opprettet sak som vil bli etterforsket av lokalt politi, sier operasjonsleder Repstad til avisen.

Kø: Det oppstod lange køer etter ulykken og mens opprydningen pågikk. Køen strakk seg nesten til Vigeland i øst og så langt opp i Fardalsbakken det gikk an å se fra ulykkesstedet. Foto: Petter Emil Wikøren
En personbil har kjørt ut av veien, og en lastebil har kjørt i bakparten på personbilen. Det skal ikke være snakk om alvorlig personskade, ifølge politiets operasjonssentral. Foto: Lindesnes-tipser
Nødetatene på plass: Det skal ikke være snakk om alvorlig personskade, ifølge politiets operasjonssentral. Foto: Lindesnes-tipser
Bergingsbil på vei: Bergingsbil fra Viking eskorteres av politiet fram til ulykkesstedet, mens trafikken står bom stille i begge retninger.
Lange køer: Trafikken sto, men det jobbes med å få åpnet ett kjørefelt så raskt som mulig. Bilberging er på vei til stedet», skriver operasjonssentralen på Twitter klokken 14.09. Foto: Petter Emil Wikøren