Søgne handel, 4640 Søgne og EatMoveSleep cup gjentok lørdag samarbeidet som startet opp i fjor og skapte liv på Tangvall lørdag.

Gunnar Pedersen som driver butkken Modus sammen med kona Charlotte Thomassen er godt fornøyd med dagen.

– Det ble en knallfin dag midt mellom uværsdager. Vi er kjempefornøyd, omsetning er vi glad for, men det aller viktigste er at vi skaper liv på Tangvall slik at folk kan hygge seg og kommer dit, sier Pedersen.

– Dette er noe dere vil gjenta?

– Så absolutt, det er artig å få til litt liv og røre, vi kan ikke bare sitte inne i butikkene og vente på folk, vi må bidra til at folk får det hyggelig på Tangvall. Da kommer folk, sier Pedersen.

Else og Siri

Gode tilbud i butikkene hører med, og ikke minst var Else, Siri og Torbjørn populære.

De tre firebente måtte hilse på mange barn som ville klappe den lune ulla. Terje Pettersen i 4640 Søgne er eier og fortalte at Else og Siri er to koppelam som de er blitt veldig glad i.

– Vi har alltid navn på koppelammene, og inntil nå så har alltid navnene endt på y. Disse to ble derimot kalt Else og Siri, det var datteren min som ga de navn, smilte Pettersen der han stod sammen med Høllen vertshus på torvet på Tangvall lørdag.

Værbukken Torbjørn så heller ikke skremt ut.

– Vi har navn på alle værene også, denne fikk navnet Torbjørn, det er min fars mellomnavn, fortalte Pettersen til bsnett og ordfører Astrid Hilde.

– Det er så hyggelig når det skjer noe her, sa ordføreren før hun fortsatte videre bort til fotballcupen.