Tre busser og en del privatbiler skal fredag ettermiddag frakte spillere, ledere og supporter til Fjordcup som arrangeres i Sandefjord og Larvik. For søgne HK sin del så er det tredje gang klubben deltar på denne turneringen. Til sammen deltar klubben med 11 lag i aldersgruppen 11 til 16 år.

Klare for tur. Foto: Frank Solås

– Vi deltar med 10 jentelag og et guttelag. Det er det sosiale som teller mest på denne turneringen, selv om selvfølgelig alle lag går for å vinne sine kamper. Denne fellesturen er med på å bygge miljø og klubbfølelse på tvers av lag, spillere og ledere, sier klubbens leder Gro Anita Kåsa Poulsen mens hun passe rpå at alle kommer med riktig bus 15 år gammel keeperdebutant kunne ikke hindre tap mot serielederen.

Både beachhåndball og vanlig håndball

Det spesielle med Fjordcup er at lagene får tilbud om også å delta på beachhåndball, noe flere av Søgne-lagene skal. Med dette opplegget blir det et mye kamper i løpet av helgen. Alle Søgne-lagene spiller første innledende kamp på fredagskvelden, så for flere av spillerne så blir det omtrent bare å løpe rett fra bussen og inn i hallen for oppvarming, det blir nok en del spillere som sovner tidlig i kveld.

Tidligere landslagspiller Eli Fallingen Trydal ( til venstre) har kontroll på sitt lag. Foto: Frank Solås