Larsen har vært suveren denne sesongen, og sammen med den knallblå Hondaen har han vært å se i fem av seks A-finaler. Sesongstart på hjemmebanen Konsmo Motorbane – knallstart på sesongen med 2. plass. På Bollandsmoen i Melhus gikk Larsen helt til topps før det kom en skikkelig nedtur på Vinjarmoen, hvor motoren raste og løpet var sluttkjørt før det var påbegynt.

Men Hondaen skulle være klar til fjerde runde. Da var også Larsen å se i A finalen. Her må også nevnes at 17-åringen sikret mang en god latter i etterkant – for da inboardfilmen kom ut på teamets Facebokside fikk samtlige bevitne at rattet løsnet på siste halve runde. Det endte med en fjerdeplass for unggutten.

Femte runde – Larsen gjør nok en gang rent bord.

Sikret gull

Etter sterk kjøring i de fire innledende kvalifiseringsrundene kunne det konstateres at Trond Simen Larsen allerede har vunnet norgescupen før finalen kjøres. Likevel stilles det til start – litt ivrig kanskje – for det blir en tyvstart i heatet. Larsen straffes med en ekstra runde i alternativsporet og kommer inn til en sjetteplass.

Ingen norgescup i 2020

Teamet skal ha sagt etter fjorårets sesong at Hondaen var så god, at de ville ha den et år til – men nå er den solgt. Det blir altså ikke noe norgescup, for Trond Simen er giret på en oppgradering. Valget skal i en tid ha stått mellom klasse 1 og klasse 2 i norgesmesterskapet i rallycross. Mamma Linda avslører mandag kveld at Trond Simen blir å se med nyinnkjøpt bil, i supernasjonal klasse 1 i 2020.

Skrevet av Anne Beth Mål Arntzen.

I Trondheim: Trond Simen Larsen i front tett fulgt av Martin Stenberg (2. Plass i Norgescupen) og Lars Løstegård (3. Plass i Norgescupen). Foto: Anne Beth Mål Arntzen