Søndag var det klart for den første runde med innendørsfotballen Futsal. Med forfall fra Høllen FK var det kameratgjengen fra Oftenes IL som skulle forsvare søgnebygdas ære i Gimlehallen.

Det begynte veldig bra for Oftenes-gutta som for dagen var forsterket med den hjemvendte englandsproffen Rasmus Repstad. 4 klare seiere i puljespillet gav direkte plass i kvartfinalen. Her var Oftenes-gutta uheldige som fikk regjerende Norgesmestere KSI som motstandere og KSI gutta viste seg å være et hakk bedre enn sin motstander og tilslutt måtte Oftenes se seg slått med 3 – 0 av overmakten.

Selv om det ble tap i kvartfinalen var gutta fornøyde med innsatsen. – Vi har vist at vi kan slå de fleste i Futsal og i neste runde håper vi også at Høllen stiller opp for da satser vi på å få de ned fra Futsal-tronen. Det mest spennende for Oftenes IL er når kampene går på søndager for da må vi ha så stor tropp at vi tåler 2-3 forfall , for de kommer garantert og helst i fire fem tida på lørdagsnatta, kommer det lattermildt fra Futsal-gutta til Oftenes IL.

Rasmus Repstad. Foto: Frank Solås