Klokken 13.40 startet de raskeste løperne i 21 kilometer klassen å komme inn til mål.

Terje Fredriksen ble nummer en med tiden 1.44.36. Han løper for Kristiansand løpeklubb. Anders Tveit, og Marius Pytten kom på andre og tredjeplass.

Etter å ha kommet i mål kunne Fredriksen fortelle at forholdene i løypa var bra. Men at han hadde en nestenulykke på vei ned.

Røde Kors hadde klokken 13.00 ikke hatt mye å gjøre, men stilte med ekstra mannskap.

– Det har vært en liten skade, men han klarte å gjennomføre. Vi ønsker selvfølgelig å ikke ha noe å gjøre. Vi var redd det skulle blir veldig glatt i løypa. Derfor øke vi bemanningen litt. Når det er kaldt kan det fort bli kritisk og man blir fort nedkjølt om man blir liggende. Så vi har satt inn en ekstra AtB slik at vi raskt kan rykke ut og nå den andre siden av løypa. Men de som kommer i mål sier det er veldig greit. De sier det er litt slapsete rett med Linnåsen, men ikke glatt, forteller Henrik Sørensen ved Søgne Røde Kors.

Bsnett sin reporten på stedet kan melde om god stemning og ivrig publikum fra begynnelse til slutt. Man kan trygt si det har vært et vellykket 25 års jubileum for Morothon, som i år hadde 291 voksne deltakere.