Sigrid Flåt beskrives å ha et hjerte for alle som sliter. Hun har vært fostermor, beredskapshjem og vært aktiv i Blå Kors. Men selv mente hun i fjor at hun ikke fortjente julestjernen.

Felles for alle de vi har gitt julestjerner til og skrevet om de siste årene, er at de sjelden synes egen innsats er verdt denne formen for oppmerksomhet. Tanken er nettopp å løfte fram de som ikke roper høyt om egen innsats, men som synes arbeidet de gjør er det viktigste.

Fra og med 1. desember, og fram til julaften har vi tenkt til å dele ut julestjerner til personer som fortjener å bli gjort litt stas på. Da er vi avhengige av hjelp fra dere lesere. Hvem fortjener litt ekstra oppmerksomhet for innsatsen de gjør overfor andre i lokalsamfunnet? Tanken er at det skal gå til personer som gjør en uegennyttig innsats for sine medmennesker.

Distriktet vårt er fullt av hverdagshelter som fortjener oppmerksomhet, og hver eneste jul strømmer tipsene inn til redaksjonen. Det håper vi at det gjør også denne gangen.

Tips oss på telefon 91700100 eller send ditt tips på epost: redaksjon@l-a.no. Merk emnefeltet med «julestjerne».