Alle nødetater: Samtlige nødetater rykket ut til brannstedet i Rennesveien på Sånum vest for Mandal sentrum. Foto: Rita Tvede Bartolomei
Ryddet ut: Mye ved ble båret ut fra leiligheten det tok fyr i. Foto: Rita Tvede Bartolomei
Raskt slukket: Overbefal Torbjørn Høyland forteller at brannen ble raskt slått ned, og at skadene er begrenset. Foto: Rita Tvede Bartolomei

MANDAL: Brannvesenet Sør rykker ut til Rennesveien på Sånum i Mandal, etter at det er meldt om røykutvikling fra en leilighet. 110-sentralen meldte om hendelsen klokken 14.12 lørdag.

Lindesnes sin reporter er på stedet, og rapporterer om at alle nødetatene er der. Det er rullet ut brannslanger. Brannvesenet er representert med brannbil, stigebil, tankbil og redskapsbil. Totalt ti brannmenn jobber på stedet.

Klokken 14.46 lørdag har ikke nødetatene ennå hatt anledning til å kommentere saken.

— Det vi vet er at det er røykskade og kanskje fuktskade etter spyling med vann. Brannen har startet i en bod i kjelleren, sier innsatsleder Knut Ås fra Mandal politistasjon klokken 14.52. Alle personer er gjort rede for, og alle er uskadet.

Huseier ønsker ikke å kommentere saken overfor Lindesnes.

Lindesnes får bekreftet at det er en utleieleilighet i kjelleren. I denne var det leietaker, ei mor med barn til stede da brannen startet.

Vakthavende overbefal, Torbjørn Høyland sier til lokalavisen at leiligheten har fått minimale skader, og at brannen oppstod på et veldig lokalt sted, sier Høyland.