Til helga er det duket for den årlige utstillinga til Fokus fotoklubb. I år med helt ny vri. Songdalen frivilligsentral spiller på lag med Fokus, og selger begge dager vafler og kaffe til de besøkende.

Førstkommende helg, lørdag 17. og søndag 18. november, blir det fotoutstilling i klubblokalene til Fokus fotoklubb. Det vil si i andre etasje i huset som nå har fått navnet Noden, og som tidligere var helsesenter på Nodeland. Bygget på motsatt side av Greipstad menighetshus, altså.

Utstillingskomiteen ved leder Eva Haakonseth Lie håper at mange tar turen til Noden denne helga. Utstillingen, som for øvrig også er ei salgsutstilling, har åpent klokka 12 - 16 lørdag og søndag. Det samme har Songdalen frivilligsentral som serverer nystekte vafler og god kaffe.

Det er ei annerledes utstilling publikum i år vil få se. Det blir ei avdeling med kun sort/hvitt bilder, og ei avdeling med sort/hvitt og kun en farge i bildet. Spennende og ganske annerledes enn det klubben tidligere har vist. Gå ikke glipp av det flotte bildeshowet til klubbens dyktige fotograf og nestleder Stig Repstad. Bildeshowet vises søndag klokka 13.30. Vær tidlig ute for å sikre deg en god plass, for dette er vel verd å se.

Av: Klara Turid Fidje Frettun

FOTOUTSTILLING. Utstillingskomiteen i Fokus, Randi Haugland, Tove Hamre, Atle Larsen og Eva Haakonseth Lie viser ett par eksempler på det du får se på helgens utstilling.