Les også: Hvem bør bli årets navn?

1• Floke Bredland, Floke har i en årrekke produsert turkart over mange områder i Søgne. (7

2• Marius Hatlem, Svein Ove Langenes Olsen og Njaal BIrkeland har brukt timesvis for å lage Søgneskiltet i varig materiale. (32

3• Dag Morten Frantzen, mannen som står i kulissene og sørger for at vi får oppsving både i sykkelklubben og skiklubben. Morothon, Lindåsdagen, Hellersdalen Classic, og Søgne Grand Prix, er bare noen av stikkordene for hva den mannen får gjennomført. (28 personer har foreslått)

4• Tom Erik Dønnestad. Nomineres for sin store jobb for Søgne Røde Kors Hjelpekorps. (13 personer har foreslått)

5• Reidun Johansen. Pga. hennes mangeårige innsats med turgruppen.(8 personer har foreslått)

6• Tone Martha Sødal. I år er det Tone Martha Sødal sin tur til å vinne denne prisen. Tone Martha har i år utmerket seg ved flere anledninger men den innsatsen hun har gjort som leder av kommunalt foreldreutvalg har vært uvurderlig med hensyn til den tragiske hendelsen vi hadde tidligere i år. Hun er også ansiktet bak bry-deg prosjektet og primus motor for foredraget til Erik Thorstvedt tidligere i november.pluss masse annet. (6 personer har foreslått)

7 • Pablina Repstad. Fordi hun hver dag vil at vi skal ha et levende sentrum med handel, liv og røre. (13  personer har foreslått)

8 • Tore Ramsland. For God service og for og gjøre en stor jobb med og spre glede på Tappen på lunde. Tore er en arbeidsmann og entertainer i dekkhallen og rundt i lundetuna. (5 har foreslått)

9 • Stanislav Popczynska. Daglig leder av gjennvinngstasjonen i høllen vest. Har i en årrekke bidratt til å holde Søgne ren og pen. Han er ufattelig hjelpsom og har alltid en vits på lager. Han er opptatt av å hjelpe de svakerestilte og har et hjerte av gull. (3 har foreslått)

10 • Vidar Nilsen på Jokeren. Han står på alltid blid og hyggelig. Alltid hjelpsom, får til isbu og bensin til innbygger og gjester. Han har mange som konkurrerer med han. Men han gjør alt for at vi alle skal ha glede av butikken og service til kundene. (2 har foreslått)

Endel personer er foreslått en gang så langt:

Nora Hope (Mangeårig frivillig engasjement for fremmedspråklige i bygda. Spesielt aktuelt i i tiden fremover). Signe Harbak (for hennes engasjement med bygdekvinnelaget). 4 har foreslått henne. Hummerkongen. (Med sitt blide utseende og engasjement for Søgnes skjærgård og havets kardinal syntes jeg han fortjener en plass på listen, han tar også et stort ansvar når det gjelder lærlinger, sørger for at fiskeri blir utført lovlig og etter god skikk og bruk).Sindre Solberg (Han jobber hardt og bra for å holde badeplassen Hølen i god velstand! Han har gjort badeplassen så flott og barnevennlig som den er i dag.)Torunn Kristiansen (Hun har stått på hver søndag og holder kafeen i Romsviga åpen for turgjengere. Alltid like blid og hyggelig; nystekte vafler, kaker, kaffe og saft. Barna elsker å gå på kafeen til Torunn!)Løypekjørergjengen på Årstøl skianlegg. (Disse menneskene gjør en innsats langt over det som kan forventes, straks det kommer snø, og sørger for unike forhold for skiløpere i alle aldre og kategorier. På tide å løfte hele gjengen).bente Lovise Løvdal (For sitt mangeårige engasjment for Søgne turnforening. Selv i voksen alder er hun spretten og fullt på høyde med de hun trener. Hun har vært aktiv turner i en mannssalder, sittet i styret og vært trener i en årrekke. Hva er Søgne Turn sin juleoppvisning uten Bente??? Alltid like blid - som trener, spiker og turner!)

Vi trenger flere navn og du kan gjerne foreslå en av dem som allerede er på listen. Alle forslag fungerer som en stemme når avstemningen starter 17. november,

Alle navn som blir foreslått blir frem til 17. november klokken 14.00 lagt inn i en liste. Så offentliggjør vi de åtte som har fått flest stemmer.Etter denne datoen blir det mulig å stemme på kandidater via Budstikkas nettside bsnett.no.Du kan også sende ditt forslag som SMS til 95 96 97 00. Husk også å skriv ditt navn på meldingen.

Avstemningen er nå avsluttet. Snart kan du stemme på de åtte med flest stemmer i innledningen.