1600 stemmer er kommet inn etter at første nominasjonsrunde av Årets navn i Søgne startet. Nå er det en dag igjen av avstemningen.

Mandag morgen er det følgende tre kandidater som har fått flest stemmer:

1. Dag Olsen ligger på førsteplass. 386 stemmer. Dette utgjør 24 prosent av stemmene.

Dag er nominert på bakrunn av at han er eier og driver av Stall Olsen Åros Ridesenter. Han er en fantastisk trener og motivator for barn og unge. Stiller alltid opp og får fram det positive i ungdommen. Alle er alltid velkommen.

2.Astrid Hilde ligger på en foreløpig andreplass med 348 stemmer. Noe som utgjør 22 prosent av stemmene. Han er nominert for å være en flink ordfører og politiker som våger å si i fra.

3. Anne Thomassen har fått214 stemmer, noe som utgjør 13 prosent av de totale stemmene fram til nå. Hun ligger på en foreløpig tredjeplass.

Thomassen er nominert for følgende begrunnelse: Har de to siste årene stått i stormen mot administrasjonen i Søgne kommune, og kjempet for sannheten og rettferdighet. Har vært Søgne kommunes ansikt "utad" i over 30 år. Hun er alltid blid og hyggelig. Hun har gjort en fantastisk jobb i Servicetorget både for de sterke og de svake i bygda vår. Hun har hatt en helt spesiell omsorg og medmenneskelighet for brukerene av parkeringskort, TT-kort og Ledsagerbevis.

Det er altså disse kandidatene som leder for å gå videre til finalerunden som staret 30. november. Men mye kan forandre seg på en dag. Det er mulig å stemme på din favoritt til årets navn fram til tirsdag 29. november klokken 12.00. For å få en oversikt over kandidatene, og for å stemme på din favoritt kan du trykke her.