Disse er:

Casper Kuhlmann Kristensensom er nominert for å ha fått nasjonal publisitet til et bredt spekter av Norges befolkning ,og det i beste sendetid. Han har så langt fått 178 stemmer, som er 28 prosent av de totale stemmene.

Det er bare 23 stemmer som skiller Casper og Åshild Katrine Finsådal som ligger på en andreplass. Hun har fått 155 stemmer, noe som utgjør 25 prosent av stemmene. Hun er nominert for å ha jobba på Finsland landhandel "så lenge folk kan huske". Hun er i sitt 81.år, men har full kontroll på butikken. Alltid hyggelig og høflig. Var for noen år tilbake idrettslagets ildsjel innen håndballen i Finsland.

Otto Wilberg Eriksen ligger på en tredjeplass med 12 prosent av stemmene. Han er nominertt for å være iniativtaker til opprustning av Haugenparken og drivkart for gratiskonsertene med Norges beste artister i parken.

De andre kandinatene som er nominert er:

Knut Mørk – Gjør mye dugnadsarbeid som en merker lite, men som betyr mye.

Johnny Greibesland – Vært ordfører i en årrekke og en god representant for bygda.

Gaute Heivoll – Gitt ut boka om 68 forrædere som gir mye lokal kunnskap selv om det er en roman.

Marianne Grødum – Tok initiativ til å starte en ny happening i bygda, Kulturuke. Marianne som har jobbet i kulturskolen siden oppstarten i kommunen engasjerte alle spekter og sjangre vi har å by på. Det ble lagt ned mye arbeid og det hele var på frivillig basis.

Haydomsfarmens venner fra Greipstad – Gjort noe ekstra for å hjelpe andre

Espen Halvorsen – Elveeierlaget Sygna, har gjort og utører en fremragende og tung jobb angående natur og miljø i området langs Sygna. Bygdene Songdalen og Søgne sin hovepulsåre. Elva er med å framskaffe godt miljø i berørte kommuner.

Vidar Finsådal – For å ha gjort en kjempeinnsats for trivselen i Finsland

Men ingenting er avgjort, og du kan avgi din stemme frem til mandag 08. april klokken 15.00 her.

Det er en jury som bestemmer hvem av de tre med flest stemmer som blir Årets navn i Songdalen 2018.