Søndag 17.januar samlet store og små seg rundt bålet med Skogen i Finsland. Det ble en dag fylt med skirenn, aking og varme pølser.

Løypen til Skogen var kjørt opp og føre var helt fantastisk! Men det var også mulig å kjøre om Harbak for de som ønsket det. Det var IL. Framsteg som arrangerte opplegget, noe om viste seg å være meget populært. Svært mange lokale fant fram skiene og tok turen, selv om gradestokken viste 20 minusgrader. Sekken var pakket tradisjonen tro med kvikk lunsj, pølser, varm kakao og vi må ikke glemme appelsinen.

For de mindre ble det lagt opp til skirenn. Alle sammen ga full gass og viste virkelig et stort engasjement. Publikum skrek for full hals og heiet som bare det. Da de kom i mål, ble det både boller og brus servert – noe som absolutt falt i smak.

I tillegg var akebakken i flittig bruk hele dagen. Voksne og barn råkjørte ned bakken i et forrykende tempo. Det var godt at UP ikke hadde fartsmålinger her i dag.

Når alle hadde spist seg mette, og fått utfolde seg i snøen, tuslet de fleste hjemover. Det er helt sikkert at alle ønsker seg en like flott vintersøndag igjen.