– Jeg jobbet på Milano Pizzeria, og bestemte meg for å drive videre innen samme bransje. Det virker veldig gøy, så på fredag åpnet jeg Napoli Pizza i de samme lokalene, sier Dawod Ali Suleiman til avisen Lister.

Han kjøpte opp inventaret fra konkursboet etter Milano Pizzeria Lyngdal AS og åpnet dørene til sin nye virksomhet i Kirkeveien i Lyngdal på fredag.

Allerede et par uker før tingretten slo gatekjøkkenet konkurs, stiftet han Napoli Pizza & Kebab Lyngdal AS.

– Vi åpnet på fredag, men har hatt litt innkjøringsproblemer med bankterminalen. Men fra onsdag av vil alt være på plass, og driften vil gå for fullt, forteller Suleiman.

Maten han skal selge vil stort sett bestå av det samme som det Milano Pizzeria tilbød.

– Det vil gå mye i italiensk pizza, med tynn bunn. Det måtte derfor være noe italiensk i navnet. Derfor ble det Napoli Pizza, legger han til.

Milano Pizzeria Lyngdal AS var ikke i stand til å dekke sine økonomiske forpliktelser, og ble slått konkurs av Lister tingrett 7. februar. Virksomheten hadde en gjeld på 300.000 kroner, og besluttet selv å begjære oppbud.

Gjelden skyldtes først og fremst leverandørgjeld og skyldig husleie.

Milano Pizzeria Lyngdal AS, som kun hadde én ansatt ble åpnet i mars i fjor. Virksomheten overtok lokalene etter Happy Time, som drev gatekjøkken i Kirkeveien fra mars 2015 til 2017.