LYNGDAL Bil med fire personer har havnet utenfor veibanen og veltet i en skråning. Ulykken skal ha skjedd på FV480 ved Bjørnevågen. De fire fremstår lettere skadet, blir kjørt legevakta for sjekk.

TVEDESTRAND flere meldinger om slåssing og amper stemning i sentrum. Politiet er på stedet. Flere personer har vært i håndgemeng med hverandre. Hendelsesforløpet er litt uklart. Flere personer blir bortvist fra sentrum og patruljene vurderer anmeldelse.

MANDAL patruljen har stanset en bilfører på Skinnsnes som ikke kan fremvise gyldig førerkort. Fører er avhørt på stedet og patruljen oppretter sak.

TVEDESTRAND politibåten har stanset båtfører ved Furøya, mistenkt for kjøring i påvirket tilstand. Fører har blåst til over lovlig verdi. Båtførersertifikatet er beslaglagt og patruljen oppretter sak.

MANDAL politiet har stanset båtfører ved Piren som mistenkes for kjøring i påvirket tilstand. Han blir med inn for prøvetaking.

KRISTIANSAND Flere meldinger om festbråk og høy musikk rundt om i bydelene både øst og vest for Kristiansand. Politiet har ikke kapasitet til å rykke ut for å dempe de lystige lag i sommernatten.

LILLESAND En beruset person rygger inn i en annen bil i Lillesand sentrum. Politiet er like i nærheten og får kontroll på den berusede bilføreren. Han har over 2 i promille, og har heller ikke førerkort.

ARENDAL Politiet pågriper en beruset kvinne på Tyholmen. Hun slo til en vekter, og slo også til en politibetjent da politiet skulle få kontroll på henne. Hun innbringes til arrest.

KRISTIANSAND Flere personer innlandet i bråk i Vestre Strandgate. En mann blir innbragt for ordensforstyrrelse fra Heidis Bier Bar etter han har vært svært hisssig på stedet og har opptrådt truende med en knust flaske. Han blir anmeldt for sin oppførsel.

ARENDAL Politi og ambulanse rykker ut til flere meldinger om en person som er slått ned og er bevisstløs ved Subway. En mann i femtiårene kjørt med ambulanse til akuttmottaket. Hadde kutt i hodet og mulig brudd i nesen. Gjerningspersonen hadde løpt fra stedet. Politiet avhører vitner på stedet

ARENDAL Politbåten kontrollerer en båtfører som blåser promilletest til over lovlig verdi. Han anmeldes for kjøringen.

TVEDESTRAND Det har vært mange folk ute på byen i Tvedestrand natt til søndag, politipatruljene melder om høyt promillenivå på lands og til vanns, men ingen alvorlige hendelser. 7 personer bortvist i løpet av natten.

KRISTIANSAND Politibåten har i kveld /natt kontrollert 18 båter. De har anmeldt en fører for ruskjøring, samt skrevet ut to forelegg for fartsovertredelse og ett forelegg for manglende bruk av flytevest.

MANDAL Politibåten i Mandal har hatt en aktiv kveld i Mandalselva, og har kontrollert 47 båter, de har skrevet ut 9 forenklede forelegg og har skrevet 3 anmeldelser for promillekjøring.

TVEDESTRAND Politbåten i Tvedestrand har kontrollert 44 båtførere i Tvedestrandsområdet i kveld/natt, og 2 båtførere er anmeldt for ruskjøring , og en har fått et forelegg for manglende redningsvest.

KVINESDAL Politiet får inn nødmelding fra en bil som har ringt opp nødnummeret. Ikke kontakt med fører i bilen, og bilen lokaliseres til Frøyslandsvegen mellom Kvinesdal og Gyland. Patruljen finner bilen tom, men med blodspor i interiøret.

Politihund går spor ut fra bilen, og finner en godt beruset bilfører i et hus i nærheten. Mannen hadde vært på Norway Rock. Han er uskadd, og erkjenner kjøringen.