De siste årene har både Greipstad og flere lag fra Søgne deltatt i Norway Cup, men i år er det kun eldste jentelag i Søgne Fotballklubb som tar turen inn til Ekebergsletta.

– Vi stilte med lag i fjorårets Norway Cup hvor både det sportslige og sosiale fungerte helt topp, noe som medførte både jentene og vi trenere har valgt å delta også i år. Vi reiser inn med 15 spillere som alle er klare for å gjøre det best mulig. Dog er vi kommet i en tøff pulje med fem lag hvor to lag går til det gjeve A-sluttspillet, med resten av går til B-sluttspillet. Vi har et bra lag som hevdet seg godt i vårens seriespill så vil nok uansett motstander i gjøre oss bort i noen av kampene. Uansett A- eller B-sluttspill så ønsker jentene spille flest mulig kamper så får vi se hvor langt vi kommer i sluttspillet, sier trener Erlend Bakke som trener laget sammen med Arnfinn Ramsland og Helge Åsan.

Stor snuoperasjon i første kamp

Søndag ettermiddag var det klart for kamp mot Øvrevoll. I første omgang slet Søgne-laget i den sterke varmen og laget lå under med 0–3 til pause. I andre omgang overtok Søgne fullstendig kommandoen i kampen og tilslutt kunne laget juble for en meget sterk 5–3-seier og en god start på årets Norway Cup. Målscorere for Søgne var: Christiane Bakke 2, Marthe Knutsen, Karen Rendondiez og Sarah Eftestad, det siste på straffespark.

Spiller direktesendt TV-kamp tirsdag

Et av høydepunktene for Søgne-laget kommer garantert bli kampen mot Langfjorden FK på tirsdagen. Denne kampen er trukket ut som direktesendt kamp på TV2 Sport 1 og TV2 Sumo.

– Klart at det blir gøy å spille TV-kamp. Vi har sjekket litt rundt motstanderen i denne kampen, og det kan se ut som det kommer tøff kamp for oss. Uansett så går vi for seier og håper at mange hjemme i Søgne benker seg for TV-apparatene og heie på oss. Kampstart er klokka 13.30, avslutter trenerne Erlend Bakke og Arnfinn Ramsland som i smug (en sak vi muligens kommer tilbake til) har begynt å forberede seg til TV-kampen.