I dag holdes den velkjente Haugly basaren i Songdalen.

Savner du den gode, gammeldagse landsens basaren? Den hvor det serveres mat og kaffe, og innbyr til en god prat mellom naboer som sjelden og aldri treffes i en ellers hektisk hverdag. Og har du i tillegg lyst til å prøve vinnerlykka hvor inntekten går til en god sak? Ja, da er stedet Haugely, det nedlagte bedehuset på Stokkeland, noe for deg.

Lørdag klokka 13.00 åpner Bjørg ”Haugely” Myhre dørene, og inviterer til stor basar med haugevis av flotte gevinster. Her er noe av det du kan vinne: Surfebrett, bilder, juleduk, kaffetrakter, lommelykt, fotballer, barbermaskin, dokker, biler og mye, mye mer.

Basaren er et samarbeidsprosjekt mellom noen driftige damer på Stokkeland og Songdalen Røde Kors. Gunnar Skaar er representant for Songdalen Røde Kors.

– Der som to eller tre damer er samlet, der er Gunnar midt i blant dem, sier Gunnar Skaar med et lurt smil, og setter seg ned sammen med damene for fotografering foran alle de flotte gevinstene som skal loddes ut lørdag. Skaar ber oss presisere at inntekten fra basaren skal brukes lokalt.

– Dette er penger som blir i bygda, til glede for befolkningen her, sier han.

Klara Turid Fidje Frettun

VELKOMMEN: Berit Mølland, Ingebjørg Øvland, Gunnar Skaar og Bjørg Myhre ønsker velkommen til basar på Haugely lørdag 17. november klokka ett.