Folk strømmer inn i hallen når Lions åpner dørene til sitt årlige loppemarked. Som vanlig holder loppene faste plasser og kundene er målrettet fra første steg i hallen. Folk vet hvilken retning de skal gå i hvis de ønsker klær, elektriske produkter, kopper eller møbler.

Mens det fortsatt strømmer folk inn i hallen, er enkelte allerede i ferd med å betale for sine kupp. Noen holder av border, mens andre er på jakt etter lopper. Man trenger jo et sted å legge alle tingene man kjøper.

Det er lite man ikke finner på Lions loppemarked. Sykler for en hundrings og nattbord for tretti. Kommode for femti og bøker for en tier.

Mot siste halvdel av loppemarkedet arrangeres det også auksjon. Alt fra vaser og krukker, til radioer og stereoer auksjoneres bort. I løpet av det tiden Budstikkas utsendte var i hallen, var det ei dukkevugge som gikk med høyest pris. Den ble solgt for hele 500 kroner.

– Det er veldig mange fine lopper i år, sa Trond Stubstad, aktivitetsleder i Greipstad Lions, før dørene åpnet i formiddag.

Se også video fra åpningen av hallen hvor folk strømmer inn gjennom dørene.