Søndag 24. januar var det CD-slipp for albumet ”Himmelvendt - LIVE” i Oasen. Dagen ble også viet til det menigheten kaller for “Visjonsøndag”, hvor folk kunne få et innblikk i hva Oasen kommer til å ha fokus på i tiden fremover.

En nesten fullsatt sal var med på denne historiske begivenheten for menigheten. Og skal man tolke forsamlingen rett, er dette en CD som mange har sett frem til.

– Vi har ikke det konrete antallet på hvor mange som har bidratt på CD-en, men det er godt over tretti helt vanlige Sørlendinger,  sier lovsangsleder Kai Arne Martinson.

– Det er helt utroligt at vi har fått til dette.

I skrivende stund har platen klatret til andreplass på iTunes. Og Martinson håper spøkefult de kan si «Hello» til Adele om hun passeres på vei til førsteplassen.

Albumet er produsert av Oasens eget lovsangsteam. Det består av syv norske live-sanger innspilt under den årlige iFokus-konferansen i Buen kulturhus i Mandal. I tillegg inneholder det en engelsk sang innspilt i studio.

CD-slippet var en del av Oasens «Visjonsøndag» hvor blant annet pastor Eivind Jacobsen delte hva menigheten ønsker å ha fokus på i tiden fremover. En av hovedpunktene var at vi må se og inkludere alle mennesker slik at ingen som kommer til Oasen skal føle seg alene eller ekskludert.

CD’en kan blant annet kjøpes på iTunes og alle gudstjenester i Oasen.

Innsendt fra Oasen