Lørdag ettermiddag var det klart for lokaloppgjør i herrenes fjerde divisjon i håndball da hjemmelaget Søgne tok i mot naborival Greipstad. Som vanlig var det tenning og nerver ut å gikk før kampstart. Da dommeren blåse kampen i gang var det helt klart de yngre og lettere Søgnespillerne som ville mest. Hjemmelaget var hele tiden i ledelsen med 2 – 3 mål og halv-veis i første omgang stod det 7 – 5 til Søgne. Hjemmelaget fortsatt å være best også i side del av første omgang slik at lagene gikk til pause på stillingen 13 – 9  i favør Søgne.

Etter pause var vi vitne til et målvaktspill man sjelden opplever på dette nivået. Greipstad målvakt Trond Hagen var både høyt og lavt og stoppet de fleste skuddene fra frustrerte Søgne-spillere. Til slutt kunne Greipstad juble for to nye poeng og skalpen til naborivalen da sluttresultatet ble borteseier 21 -25.

En svett Greipstad målvakt Trond Hagen var fornøyd med både seieren og egen innsats.

 – Etter en frustrerende åpning på kampen for min del, var det gøy å lykkes med det meste i andre omgang og selvfølgelig gir det ekstra motivasjon å spille mot Søgne, gliste Greipstad-målvakt Trond Hagen etter kampslutt. For Greipstad var det Sindre Solberg som ble mestscorende med sine ni nettkjenninger, mens Torstein Lia Staalesen noterte seg flittig i målprotokollen blant Søgnespillerne med sine ni scoringer.