I lokalene på Høllen Vest hvor folk tidligere bygde muskler har Motorsyklisten AS nå funnet seg vel til rette med kubikk og hestekrefter. Daglig leder Per Ivar Moi startet Motorsyklisten AS i 2005 sammen med Erik Wikstøl. De har holdt til like i nærheten av Trialbanen på Høllen vest. Nå ble disse lokalene for små.

– Vi trengte en større butikk. Her var det gode muligheter for det vi trenger av utstillinger og verkstedlokaler, sier Mardon Moi med tittelen innkjøpssjef.

I tillegg til sportssyklene til trial og enduro, har de også mopeder.

Populær sport

– Endurosporten er på veg opp. Det er startet klubb i Kristiansand og det blir stadig flere medlemmer. Det vi trenger nå er en skogsbonde som vil gi oss muligheten til å lage en løype, det er nærmest som en skogsvei. Og en velvillig kommune, sier unge Moi, som per i dag er den med flest medaljer innen trialsporten i Norge.

Bare sjefer

Motorsyklisten AS har eget verksted, der er det også blitt mer romslige forhold i det nye lokalene. Børge Mjåland jobber på verkstedet med tittelen teknisk sjef.

– Vi må ha sjefsstillinger, det skulle bare blott mangle, smiler Mardon Moi og henviser til Jon Kevin Nilsen.

– Han er butikksjef, her er det bare sjefer. Unntaket er mi mor Liv Wenche Moi som har litt kontorarbeid og sørger for at det er rent rundt oss. Føreløpig har hun ikke fått noen sjefstittel, ler han.

Far og sønn

– Hvordan er det å ha din far som sjef?

– Vi har alltid jobbet sammen. Da jeg begynte med trial som 12-åring var han alltid med. Det går veldig fint, og vi er ikke redde for å si hva vi mener, konkluderer sønnen og daglig leder protesterer ikke.