Etter lørdagens tøffe kamp mot opprykksfavoritt Varhaug som endte uavgjort, var det søndag klart en ny tøff kamp for håndball-damene til Greipstad IL. Denne gangen mot Tastavarden som har uttalt mål om opprykk til 2. divisjon. Før avreise til Rogaland uttalte trener Bjørn Hagen at dette kanskje ville bli sesongens to tøffeste kamper hvor man selvfølgelig håpet på seier, men at laget ville være fornøyd med tap på opp mot 4 – 5 mål.

Søndagens kamp mot Tastavarden ble spennende til siste angrep.

– Vi spilte meget bra i forsvar i denne kampen og var i ledelsen med mellom ett og tre mål det meste av kampen, men fem minutter før slutt stod det uavgjort og kampen kunne vippe i begge retningen. Heldigvis så vippet det i vår favør i sluttsekundene, slik at vi kunne juble for seier 25 – 24 etter 13 – 12 ledelse ved pause, sier en meget fornøyd trener, Bjørn Hagen.

Dermed har Greipstad-damene fått en meget god start på årets sesong og laget vil helt sikkert være med å kjempe om seriemesterskap og opprykk.

I kampen mot Tastavarden var det igjen Ida L. Anthonsen som var scoret flest mål med sine 9 nettkjenninger, mens Rikke Strandli og Ingrid L. Syvertsen kom nærmeste med 6 og 5 mål.