– Jeg gjør dette først og fremst for at folk skal kunne ha et sted å treffes. Her kommer vi til å holde åpent til litt utpå kvelden på ukedagene og lengre på fredags- og lørdagskveldene. I tillegg kommer jeg til å tilby en dagens rett og enkle retter utover det, sier Madsen.

Nina Madsen ønsker at utestedet hennes skal bli et sted hvor folk kan møtes. Foto: Olav Hoel

Hun forteller at dette utestedet ikke har vært planlagt lenge, og bestemte seg for å gjøre dette etter at hun hørte at Jensens Cafe bestemte seg for å legge ned driften.

– Jeg gjør dette for å opprettholde tilbudet. Jeg har tidligere jobbet på La Mer, og er vant med derfra at det var åpent hver dag. Nå er planen å få med meg noen ansatte, og prøve å videreføre dette, sier Madsen.

Håpet er naturligvis at folk møter opp og benytter seg av tilbudet.

– Skal du ha noe til å fungere, så må jo folk stille opp og bruke det litt. Det trenger ikke å være at du går ut og spiser hver dag, men at man kan komme innom og ta seg en kopp kaffe, sier Madsen.

Dersom alt går alt etter planen, vil de åpne på fredag.

– Så er planen at vi skal ha karaoke på lørdag. Samtidig vil jeg oppfordre folk til å ta med kontanter ettersom vi ikke rekker å få på plass bankterminal til åpningen, avslutter Madsen.