0908, Vatnebuveien - Flosta, personbil har kjørt av veien og inn i utvendig grisebinge, politiet er stedet. Ikke meldt om skade på mennesker

0802, Froland, en bil har kjørt av veien og ned i en grøft, to personer sett løpende fra stedet, politiet har kontroll på en person. Person nr 2 pågrepet av hundepatrulje. Bilen taues inn for sporskikring, politiet søker fremdeles i området.

Østre Ringvei, Kr, sand kl. 0639: Melding om innbrudd i lokaler til gamle Start stadion . Politiet gar vært på stedet. Knust rute, uvisst om noe er stjålet. Vekter varsler eier av bygget. Politiet oppretter sak.

Kirkegata, Kr. sand kl 0335: Politiet pågriper mann 20 år etter å ha slått en annen mann på 20 år . Mannen kjørt i arrest. Fornærmede påført hevelse over et øye. Sak opprettes

Tollbodgata Kr, sand kl. 0217: Mann 23 år anmeldes for urinering på offentlig sted.

Strandgata, Risør kl. 0153: Mann 37 år anm. for urinering på offentlig sted.

V. Strandgate Kr. sand kl. 0150: Nattereavner melder om bråk mellom 2 persoer. Politiet pågrep en mann på 27 år for å ha slått en 16 år gml gutt i ansiktet. Sak opprettes.

Tollbodgata Kr. sand kl. 0146 : 3 personer bortvist fra utested og Kr, sand sentrum etter bråk på utested. En av de bortviste påtruffet i sentrum senere. Ble pågrepet og kjørt i arrest. Anmeldes for ikke å ha etterkommet politiets pålegg

Tollbodgata, Kr. sand kl. 0139: Mann 20 år bortvises fra sentrum etter krangel med dørvakt på utested.

Markens gate, Kr, sand kl. 0129: 2 personer bortvises fra sentrum etter å ha kranglet.

Store Elvegate, Mandal kl. 0102.Politiet blir kontaktet av en person som opplyser at han ble angrepet av 4 russ. Dette skjedde ca kl. 2330. Fornærmede har vært på legevakta og fått behandling for en ansiktsskade. Forholdet vil bli anmeldt .

Flekkefjord kl. 0107: Melding om høyt smell og risting i hus. Det samme innmeldt fra Kvinesdal, Feda og Vigeland . Norsar som bedriver seismiske målinger ved jordskjelv kontaktet. Bekrefter at det er registrert et jordskjelv kl. 0059 med senter i nærheten av Flekkefjord med styrke 3.0 på Richters skala. Det er ikke meldt om skade på person eller bygninger/ materiell som følge av jordskjelvet.

LES OM REAKSJONENE PÅ JORDSKJELVET

Gunhildsboveien , Arendal kl. 0004:Melding om brann i bolig. Nødetater på stedet. Slukking pågår . Huset skal være solgt og skal stå tomt. Huset brenner ned . Kontrollert nedbrenning . Åstedet sperres av i påvente av tekniske undersøkelser.

Kr. sand sentrum kl. 0046: Dame pågrepet .Skal ha sparket en dørvakt og bitt han på utested. Satt i arrest.

Kristiansand 2345: To menn stakk fra drosjeregning i sentrum Kristiansand. Politiet har fått beskrivelse av de to.

Hovden 2335: Slagsmål i sentrum av Hovden. Politiet på stedet.

Kristiansand 2312: 5-6 ungdommer lager kvalm på Grim skole. Skolen har mange barn som overnatter på håndballcup. Politiet på vei.

UP har hatt kontroll på E39 Fardal. 2 beslag av førerkort. 94 km i 60 sone. 13 forenklede forelegg