Trener for guttene er Roger Aamodt og Roger Vassnes.

– Vi trener tirsdager og torsdager i sesongen. Guttene er veldig flinke å møter på trening uansett vær og føre. Vi merker dog at guttene helt klart syntes det er gøyest å spille kamp, så når fløyta går for kampstart er de nesten alltid skudd på og gir alt for å vinne kampene. Av og til skulle vi trenere nok ønsket at de har den innstillingen når de trener, men det er vel sånn for de fleste spillere i denne årsklassene at kamper er det som gir mest motivasjon, kommentere Aamodt.

Jevnt

I kretsserien spiller laget nier fotball.

– I vår avdeling spiller vi jevnt med de fleste lagene. Selv om det ikke noters resultater så har det i vår blitt like mange seiere som tap og i den siste kampen mot Vigør spilte vi uavgjort 2 – 2 etter en spennende kamp. I likhet med flere andre Søgne-lag har vi også deltatt på Nørhalne Cup i Danmark i midten av mai. Her endte vi til slutt på 17. plass, noe vi var fornøyd med, forteller Aamodt.

Slås sammen

Når det gjelder fremtiden så er det mye som taler for at laget før neste sesong blir slått sammen med lagene fra Langenes og Nygård skole.

– Det går vel mot at vi går fra å være tre treningsgrupper og tre lag i seriespillet til at vi fra neste sesong lagene blir slått sammen på tvers av skolene og at klubben vil stille med to lag i seriespillet noe som er en naturlig utvikling i forhold til antall spillere og klubbens filosofi, avslutter Roger Aamodt.

Endre Severinsen, 11 år: – Spilt i tre år, – Virgil Van Dijk, – Ha det gøy
Lasse Aamodt, 12 år: – Spilt i åtte år, – Steven Gerrard, – Bli proff i Liverpool
Markus Vassnes, 11 år: – Vært med i seks år, – Paul Pogba, – Vinne Champions League med United