Trenere for jentene er Thomas Tønnesland og Runar Rasmussen som har med seg Stina Borgersen som medhjelper.

Laget trener hver torsdag mellom kl. 17 og 18 i Nodelandshallen.

– Gruppen består av ni ivrige jenter som klarer seg veldig bra når de spiller kamper i aktivitetsserien til kretsen. Ni jenter er helt klart i minste laget med spillere, men det går greit i denne sesongen som er den siste hvor vi spiller på liten bane. Fra neste høst blir det spill på stor bane og da bør vi så absolutt være flere spillere. I et forsøk på å få nye spillere til å begynne med håndball har vi hengt opp plakater i Nodelandshallen og gjort det sammen på bygdas skoler, sier trener Thomas Tønnesland.

Kalkling og syforening

Trenerne som er nye denne sesongen, har merket stor fremgang i løpet av de tre månedene de har trent jentene.

– Jentene står på både på trening og i kampene. Vi har faktisk vunnet all kampene unntatt en uavgjort kamp i Troll-cup til nå i årets sesong. Som regel er jentene påskrudd, men av og til så blir det tendenser til kakling og syforening som vi raskt klarer å få slutt på, ler trener Thomas Tønnesland.

Gira trener

Til vanlig spiller trener Thomas Tønnesland for klubbens herrelag.

– Det gøy å spille selv, men det så absolutt givende å være trener for disse jentene, som jeg håper å kunne følge noen år fremover. Når vi spiller kamp så blir jeg veldig gira. Ja, av og til blir jeg faktisk overrasket over hvor engasjert jeg blir på sidelinja, avslutter trener Thomas Tønnesland.

Arkiv