En bilfører endte utfor veien i den såkalte "rørleggersvingen" på

Hortemo. Føreren slapp med skrekken, men politiet melder om svært

glatte forhold på strekningen.

Politiet har hatt kontroll på Rosselandsveien. En person er siktet for promillekjøring.

Det var rett rundt klokken 08 at en bilfører kjørte ut av veien ved "rørleggersvingen" på Hortemo. Det er ikke meldt om personskade etter utforkjøringen. Politiet iverksatte tiltak for å hindre flere ulykker på stedet som skal ha vært svært glatt i morgentimene. Det skal ha blitt strødd salt på strekningen opplyser lensmannskontoret.

Promilletatt

Politiet hadde kontroll på Rosselandsveien onsdag. 30 biler ble stoppet og av disse er mistenkt for kjøring i alkoholpåvirket tilstand. Alkometeret viste 0,9 i promille og mannen ble tatt med for utvidet blodprøve. Han hadde heller ikke førerkort.

Kjørte ulovlig

En kjenning av politiet ble stoppet på Tangvall onsdag kveld klokken 22 på en uregistert moped. 43-åringen hadde heller ikke gyldig sertifikat for mopeden.

- Hva skjer med han?

- Han blir anmeldt og forholdene blir lagt på rullebladet hans. Vedkommende er en gjenganger og dette er bare en av mange forhold han må stå til rette for, det vil bli samlet på "cvèn" hans, sier Jahn Ove Thorsen ved lensmannskontoret.

Frastjålet for 18.000

Politiet har fått inn en etteranmeldelse fra et firma på Mjåvann. Tyveriene skal ha skjedd 04.01 i to lastebiler. Der skal det ha blitt stjålet verktøy, GPS og fjernkontroll til bil, samlet sett til en verdi av 18.000 kroner opplyser politiet.

Politiet har ingen mistenkte i saken.

Kjørte på rundkjøring

Natt til torsdag klokken 04 skal en bilfører ha kjørt rett i rundkjøringen på Rosseland. Politiet rykket ut og fant en kjenning bak rattet. han er mistenkt for kjøring i alkoholpåvirket tilstand og uten gyldig førerkort. Det viste seg også at bilen var stjålet.