Torsdag møtes tabellnaboene SHK og AK 28 til lokaloppgjør i Nygårdshallen. Søgne ligger for øyeblikket på sjuende plass, mens AK 28 innehar plassen over, men med to kamper mer spilt enn blåtrøyene.

På papiret skulle det altså tilsi at dette blir en jevnspilt og nervepirrende kamp.

Atletklubben fra Lund har tapt sine to siste kamper, mens Søgne kan vise til en uavgjort, og en knepen seier i sine to siste mot henholdsvis Nærbø 2 og Staal. Gøran Engenes tror det blir en tøff batalje mellom et fysisk sterkt Søgne-lag og kontringssterke, unge AK-spillere.

– Det blir en tøff kamp, mellom to lag som har noe ulik spillestil. Vi skal matche de på fysikken, men vi vet at de er gode på kontringer. Derfor må vi fokusere på returløp.

Han forteller også at motstanderne får hente spillere som trener på høyere nivå, i og med de har utlånsavtale med KIF. Unge spillere under 20 år har nemlig lov til å spille for to klubber. Dette har også rødtrøyene benyttet seg av, og har talenter som trener med førstedivisjonsklubben. Engenes mener at divisjonskollegaene har en godt trent spillerstall, noe som blir den største utfordringen.

– De har to spillere som også spiller for KIF, som er veldig bra. De er nok bedre trent en oss, så vi kommer til å få kjørt oss. Men med godt forsvar skal vi spille jevnt med AK, spår 34 åringen.

Og kanskje det også blir rutinen som blir avgjørende torsdag klokken 21 i Nygårdshallen, denne gangen mot et ungt og sultent AK 28-lag.