HÆGEBOSTAD Klokken 0010: UP har i kveld hatt trafikkontroll på RV43 ved Birkeland. Tolv bilførere kontrollerte, ingen reaksjoner.

KRISTIANSAND Klokken 0025: Politiet rykket ut til Festningsgata etter melding om en voldshendelse. Én person er kjørt legevakt for sjekk av skader på kinnet. En person er innbrakt arrest. Politiet tar avhør for å få klarhet i hva som har skjedd. Begge involverte er menn i 50-årene.

GRIMSTAD Klokken 0045: Kvinne i 50-årene stanset av politiet da hun kjørte moped. Hadde ikke gyldig førerkort og fremstod som påvirket. Nødvendige prøver sikret og sak opprettes.

VENNESLA. Klokken 0215: Melding om at flere ungdommer er i slåsskamp utenfor YX-stasjonen på Vikeland. Da politiet kom til stedet var det mye ungdommer, men ingen slåssing.

KRISTIANSAND. Klokken 0638: Melding om utforkjøring med bil i Rigetjønnveien. Det var én person i bilen. Personen mistenkes for ruskjøring. Fører var fysisk uskadd. Bilen er meldt stjålet og Bilberging er på vei. Fører blir får legeundersøkelse og patruljen oppretter sak.