Unge filmentusiaster ønsker statister til en kortfilm som skal spilles inn i Søgne. Dette skriver de til bsnett:

Vi er en liten gjeng i slutten av 20-årene som lager film for moro skyld. Vi har dessverre ikke mulighet til å gi honorar, men kan love en litt annerledes og fin dag.

Kunder: Du vil spille en kunde i matbutikken som en av hovedkarakterene jobber i. Spesielt interesserte kan få tildelt noen replikker. Vi trenger opptil 10 personer (menn og kvinner, alder: 60+).

Sjømann: Mann med skjegg, 60+, helst sørlandsdialekt, noen replikker.

Om filmen

Stein i vann er en kortfilm om Mona som drar til Søgne der familien har arvet et hus av en ukjent slektning. Som en ung forfatter ser hun spenningen i det ukjente, selv om det innebærer oppryddingen av dødsbo. På matbutikken møter hun Linn, og sammen innleder de et prosjekt om å finne bakhistorien til Monas ukjente slektning, slik at Mona kan skrive om det. Det blir en prosess fyllt med myter som oppstår i diskusjoner rundt generelle og nære sannheter.

Praktisk

For "kundene" vil filminnspillingen vil forgå på Joker på Høllen brygge, og for "sjømannen", på en brygge i Søgne. Innspillingen tar kun noen timer. Datoer er ikke satt men vil foregå innenfor tidsrammen 17. - 31. oktober 2016.Interessert?Kontakt meg på mail: sivehamilton@gmail.comeller telefon: 93 26 10 27.