Søgne skolekorps hadde sin årlige høstkonsert på Søgne gamle prestegård. Denne gangen var det forskjellige innslag. Det ble spilt filmmusikk, hardrock, elektronika og storbandmusikk. Elevene i skolekorpset er vant til å spille en type instrument, men Bjørn-Tore Kjær forteller at de er dyktige på flere instrumenter enn bare ett. Derfor valgte de å gjøre en vri denne gangen.

I Søgne skolekorps er det aspiranter, juniorer og "de gamle", som de selv kaller det.

Leder av skolekorpset, Bjørn-Tore Kjær, er kjempefornøyd med barna og ungdommene. Kjær forteller at de har hatt konserter på prestegården i en årrekke.– De er en god blanding, tilføyer Kjær. Han sier at det er mye å se fram til med disse barna.

Roar Brostrøm har vært dirigent for skolekorpset i åtte år. Han forteller at han har et spesielt forhold til disse ungdommene, i og med at han har vært der helt siden de var ferske.– Det har vært fint å følge utviklingen, avslutter han.

Hanne Føreid (18) og Marius Gumpen (18) har vært med i skolekorpset i 10 år, Bjørn Kristian Teisrud (18) har vært med i 11 år. Alle tre stortrives og har ikke noen planer om å slutte.

Det var mange forskjellige opptredener. Ine Repstad Hansen med mikrofon og Roar Borøy på piano ble invitert til gjesteoppreden. De spilte "Fame" og "Mercy" sammen med de eldste i skolekorpset.

De eldste i skolekorpset spilte også blant annet sanger som, "Oh when the saints go marching in", "You can't stop the beat", "True colors", "Mission impossible", og "Pokemon".

En vakker forestilling med andre ord.